Nieuws

Nieuws:

15 augustus 2021: Vanmorgen om 10:00 uur (lokale tijd), op het Eénheidsplein in Jolka, is de 76ste verjaardag herdacht van het einde van de Tweede Wereldoorlog met een militaire parade en feestelijke optochten.

21 juni 2021: Palana doet niet mee aan de Olympische Zomerspelen in Japan. Rede is dat het land niet meedoet aan de georganiseerde paniek en angst georganiseerd door het ‘Westen’ rondom de ‘covid-19 pandemie’. De ‘covid-19 vaccinatiebewijzen’, ‘pcr testen’, mondkapjes en 1,5 afstand maatregelen voor kerngezonde mensen zijn buitenproportioneel en absurd. Doe normaal en ga terug naar normaal beste wereld en dan doen wij weer mee met sporten aldus de Minister van Volkshuisvesting en Sport Alexander Korolenko.

1 juni 2021: Palana vernieuwt haar officiële website.

1 mei 2021: Vanmorgen om 10:00 uur (lokale tijd), op het Eénheidsplein in Jolka, is de Dag van de Arbeid gevierd met een parade waaraan behalve arbeiders ook legereenheden deelnamen die o.a. produkten van de wapenindustrie lieten zien. Aan het einde van de middag was er als afsluiting een popconcert met nationale popgroepen.

25 februari 2021: Palana opent een nieuwe kolencentrale nabij de stad Sminaj. Dit is de op twee na grootste kolencentrale van het land.

1 februari 2021: Vanmorgen om 10:00 uur (lokale tijd), op het Eénheidsplein in Jolka, is de 74ste verjaardag herdacht van de stichting van de volksrepubliek Palana met een grootse militaire parade en feestelijke optochten. Aan het einde van de middag was er als afsluiting een popconcert met nationale popgroepen.

– 7 januari 2021: De Verenigde Staten zijn hun geloofwaardigheid als supermacht totaal verloren na de bestorming van het Capitool in Washington D.C. aldus de minister van buitenlandse zaken Kimni. Maar eigenlijk is dit geen nieuws vervolgde Kimni. De VS is altijd al een nietszeggende clown geweest.

– 1 januari 2021: Het ministerie van Informatie meld dat Palana nog steeds vrij is van ‘covid-19’.

– 1 januari 2021: Nieuwjaar word groots gevierd in Palana met vuurwerkvoorstellingen.